Op de juiste manier online

BS Connect zet uw zwemschool graag op de juiste manier online. BS Manager is ons flexibele, betrouwbare en gebruiksvriendelijke content management systeem. BS Manager is slim. Het systeem werkt met voorgedefinieerde content blokken die via een “Drag & Drop” methode geplaatst en daarna aangepast kunnen worden. 

Maak kennis met de BS Manager

Beheer jouw content met onze slimme BS Manager. BS Manager werkt met snippets. Dit zijn blokken die door onze grafische ontwerpers ontwikkeld zijn. Je hebt de keuze uit meer dan 40 snippets die je via Drag & Drop op je pagina kunt slepen. Supereasy en gelijk mooi!

Drag & Drop

Beheer al je content op een simpele manier. Sleep al je teksten en afbeeldingen naar de gewenste posititie en laat los. Eenvoudiger kan niet!

Drag & Drop

Geen zorgen meer over updates! BS Manager zorgt dat jouw website automatisch geüpdatet wordt. Op deze manier heb je altijd de laatste functionaliteiten tot je beschikking.

Versiebeheer

Jouw pagina is toch niet zo geworden zoals je verwacht had? Geen nood. Met het ingebouwde versiebeheer zet je je oude paginaversies eenvoudig weer terug.

Op de juiste manier online

BS Manager maakt contentbeheer leuk!

Het werkt sneller, gemakkelijker en overzichtelijker dan de gebruikelijke systemen zodat je je website in no-time kunt beheren.

SSL: Veilig voor u en uw klant

Voor het veilig uitwisselen van informatie leveren wij de website standaard met een SSL certificaat af.  Hierdoor zal alle informatie tijdens het internetverkeer vertrouwelijk blijven en niet leesbaar zijn door derden. Websites die over deze beveiliging beschikken zijn herkenbaar aan het groene gesloten slotje en de https:// in de adresbalk.

Nog een bijkomend voordeel: Google waardeert het zeer als jouw website een SSL certificaat gebruikt en geeft jouw site hiervoor een hogere ranking!

Vraag een offerte aan

Wil je meer informatie of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met Bart of Sander van BS Connect.
Zij bespreken graag -uiteraard vrijblijvend- de mogelijkheden.